Ολυμπιακός: Δεν ασχολείται με τις «Σειρήνες» ο Ελ Αραμπί

Έντονη φημολογία για ενδιαφέρον Αράβων για τον Μαροκινό επιθετικό με ορίζοντα τον Ιανουάριο * Σενάρια πως σκοπεύουν να του προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο * Δεν ασχολείται με τις φήμες ο 35χρονος επιθετικός * Η εκτίμηση του Μίτσελ προς το πρόσωπό του.

Για τον Ελ Αραμπί υπάρχουν δημοσιεύματα στην Αραβία, σύμφωνα με τα οποία είναι αρκετές οι ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Για τον 35χρονο επιθετικό υπήρχε ενδιαφέρον και το διάστημα που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να κάνει νέο συμβόλαιο. Αυτήν την περίοδο οι Άραβες αναφέρουν ότι δεν έχουν ξεχάσει τον Ελ Αραμπί, έναν παίκτη που έχει πολύ καλό όνομα και εκεί, με αποτέλεσμα πάντα η περίπτωσή του να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ο Ελ Αραμπί, βέβαια, έχει κάνει διετές συμβόλαιο και μάλιστα είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχει ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή. Οι Άραβες, ωστόσο, δεν αναφέρονται για τώρα, αλλά για τον Ιανουάριο. Έτσι κι αλλιώς οι αγορές έχουν κλείσει και δεν μπορεί να γίνει κάποια κίνηση. Ωστόσο, επιμένουν πως με τον Γιουσέφ θα ασχοληθούν ομάδες από τα Εμιράτα όταν ανοίξει ξανά η μεταγραφική περίοδος. Λέγεται, μάλιστα, ότι σκοπεύουν να του προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να τον πείσουν να αφήσει τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη. Εάν πράγματι επαληθευτούν τα ρεπορτάζ από την Αραβία, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κίνηση στα μέσα της σεζόν για τον Ελ Αραμπί. Αυτό είχε συμβεί και στο παρελθόν, τη δεύτερή του χρονιά στον Ολυμπιακό, όταν πάλι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον.

Δεν ασχολείται με σενάρια

Είναι λογικό, πάντως, ένας ποδοσφαιριστής με τις επιδόσεις του Μαροκινού να έχει πέραση και να βρίσκει μεγάλα συμβόλαια ακόμη και στα 35 του χρόνια. Ο ίδιος δεν ασχολείται με όλη αυτήν τη φημολογία που υπάρχει. Δεν είναι άνθρωπος που επηρεάζεται από τέτοιες φήμες και εκείνο που κοιτάζει είναι η δουλειά του στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Και η οικογένειά του, άλλωστε, είναι πολύ ευχαριστημένη από την παραμονή της στη χώρα μας και αυτήν τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει ούτε τι λέγεται ούτε τι γράφεται. Μπροστά του έχει πολλά και σημαντικά ματς και ο ίδιος σκοπεύει να το πάρει πάνω του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, που είναι το βασικό ζητούμενο. Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών το διάστημα της διακοπής δούλεψε αρκετά προκειμένου να είναι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' ο Ελ Αραμπί σκόραρε δύο φορές, γεγονός που χαροποίησε τον Μίτσελ, αφού είδε τον ποδοσφαιριστή του να είναι «ζεστός» σε μία περίοδο που τον έχει ανάγκη η ομάδα του.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα