Ολυμπιακός: Ζήτησε τουρνουά λόγω Μουντιάλ ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος η ομάδα σε τουρνουά τον Νοέμβριο

Μέχρι τις 12 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός έχει σερί παιχνίδια, αλλά τότε θα υπάρξει η διακοπή για το Μουντιάλ, με τις υποχρεώσεις να ξεκινούν ξανά στις 22 Δεκεμβρίου.

Είναι ένα πολύ σημαντικό διάστημα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα προσπαθήσουν οι περισσότερες ομάδες να κάνουν μία μίνι προετοιμασία για να είναι έτοιμες με την επανέναρξη των επίσημων αγώνων. Ήδη πολλά κλαμπ αναζητούν μέρη όπου δεν θα έχει τόσο κρύο εκείνη την εποχή και θα μπορέσουν να παίξουν και σε κάποια τουρνουά.

Και ο Μίτσελ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος η ομάδα σε τουρνουά τον Νοέμβριο. Οι Πειραιώτες ήδη φέρεται να ψάχνονται προς Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία να λάβουν μέρος σε τουρνουά και να κάνουν μία μίνι προετοιμασία.

Είναι πολύ πιθανό μετά τις 20 Νοεμβρίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός να φύγει στο εξωτερικό για κάποιες ημέρες. Άλλωστε, είναι ένα διάστημα που θέλει να το εκμεταλλευτεί το κλαμπ και να δουλέψει προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο με την επανέναρξη των υποχρεώσεων.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα