Στην αποστολή ο Ολιβέιρα, εκτός ο Αουγκούστο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (9/10) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ενώ εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο

Με στόχο να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (9/10) τον Λεβαδειακό, εκτός έδρας. Οι «ασπορόμαυροι» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία και το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, δουλειά στις τακτικές λεπτομέρειες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και φυσικά έμεινε εκτός αποστολής. Ο Βραζιλιάνος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα. Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Μπράντον Τόμας έμεινε στην πισίνα και στο γυμναστήριο, ενώ υποβλήθηκε και σε θεραπεία.

Αντίθετα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες, ενώ αποθεραπεύτηκε και ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Νάσμπεργκ, Τσαούση, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Κουαλιάτα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Γκορντεζιάνι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα