Ολυμπιακός: Οι τέσσερις μικροί που αρέσουν στον Μίτσελ

Δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως ο Μίτσελ ρίχνει μεγάλο βάρος σε παιδιά από την ακαδημία του Ολυμπιακού. Και στην πρώτη του θητεία στον «ερυθρόλευκο» πάγκο είχε ασχοληθεί πολύ με παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Μην ξεχνάμε πως είχε βάλει τον Βέργο στο «Ολντ Τράφορντ» όταν παιζόταν η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Και τώρα ο Μίτσελ το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν να ρίξει μία ματιά στην ακαδημία. Θέλει να έχει πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί και μάλιστα έχει καλή εντύπωση για ορισμένους από αυτούς.

Η συμμετοχή του Ανδρέα Ντόι δεν είναι μεγάλη έκπληξη, διότι ο Μίτσελ θεωρεί πως αυτήν τη στιγμή υπάρχουν παιδιά από τη Β' ομάδα που αξίζει να πάρουν ευκαιρίες. Εκτός από τον Ντόι, που είναι δεδομένο ότι πλέον αποτελεί μέρος της πρώτης ομάδας, ο Ισπανός έχει κυκλώσει ακόμα τρία ονόματα από την ακαδημία του κλαμπ.

Ο ένας είναι ο κεντρικός αμυντικός Αλέξης Καλογερόπουλος, ένα παιδί που έχει κάνει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και συμμετέχει και στις προπονήσεις της. Θέλει βέβαια βελτίωση σε κάποιους τομείς για να μπορεί και ο Μίτσελ να ποντάρει περισσότερο πάνω του, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιδί που έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός.

Ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, ο οποίος 19 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, είναι ένα ακόμα παιδί που ο Μίτσελ έχει ξεχωρίσει και γι' αυτό τον παίρνει αρκετές φορές στις προπονήσεις. Και στον μικρό θα δώσει χρόνο με την πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί.

Μία ακόμα περίπτωση που αρέσει πολύ στον Μίτσελ είναι ο Τάσος Σαπουντζής, ο οποίος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα