Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Φορτούνης και τώρα είναι στο χέρι του

Ο Μίτσελ ξαφνικά έβαλε σε αποστολή τον Κώστα Φορτούνη και τώρα ο 30χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει την ευκαιρία να διαψεύσει τρεις προπονητές.

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού μία εβδομάδα μετά τη δήλωση του Μίτσελ ότι επί της ουσίας δεν είναι στα πλάνα του, διότι δεν μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές. Το θέμα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό απασχολεί τον Ολυμπιακό από τις αρχές Ιουνίου.

Από τότε δηλαδή που έγινε γνωστή η πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς να τον «κόψει» από την προετοιμασία. Κάπως έτσι η κουβέντα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό δεν σταμάτησε ποτέ. Μετά από αποτυχίες ο κόσμος θυμόταν τον Φορτούνη και ζητούσε την επιστροφή του.

Ο Μαρτίνς έφυγε, αλλά ο Έλληνας ο 30χρονος άσος συνέχισε να προπονείται μόνος του. Ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου και την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν επέστρεψε στις προπονήσεις με νέο διετές συμβόλαιο και μειωμένες αποδοχές. Ο Ισπανός προπονητής αποχώρησε χωρίς να έχουμε δει τον Φορτούνη και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίτσελ αναπτύχθηκε μία φημολογία ότι θα τον έβαζε στο… κόλπο. Καμία τέτοια διάθεση δεν έδειξε ο 59χρονος κόουτς, ο οποίος ξαφνικά τον ενεργοποιεί. Τελικά είναι στην αποστολή για το Αγρίνιο όπως έχει γράψει το «ΦΩΣ» από το φύλλο της Πέμπτης.

Το πλάνο θέλει τον «Φόρτου» να παίζει στο Αγρίνιο για το πολύ μισή ώρα. Το ότι μπήκε σε αποστολή δεν σημαίνει ότι θα είναι και πάλι ενεργός στα παιχνίδια εκτός εάν καταφέρει και αλλάξει τη γνώμη του προπονητή του. Είναι στο χέρι του να ανατρέψει την κατάσταση, διότι αν τα πράγματα ήταν αλλιώς με τον Φορτούνη θα είχε ενεργοποιηθεί νωρίτερα.

Στο χέρι του είναι να διαψεύσει και τον Μαρτίνς και τον Κορμπεράν και τον Μίτσελ και να επιβεβαιώσει από την άλλη εκείνους που υποστηρίζουν ότι έπρεπε να έχει μπει και νωρίτερα στην ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα