ΟΦΗ: Με Ντουρμισάι και Μπουζούκη στο «Κλ. Βικελίδης»

Οι Μπουζούκης και Ντουρμισάι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και βρέθηκαν στις επιλογές του Νταμπράουσκας για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο (30/10) ματς με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Super League 1.

O Ντουρμισάι προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές του Νταμπράουσκας ενώ στη δράση επέστρεψε και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Οι Ντίκο, Νέιρα, Καμάου και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει θεραπεία. Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές, όπως και ο επίσης τραυματίας, Γρίβας, αλλά και οι Βασίλης Σηφάκης έμειναν. Ο Μπιφουμά κρίθηκε ανέτοιμος από τον Λιθουανό κόουτς, ενώ ο Αποστολάκης θα είναι στην αποστολή της Κ19.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Stevens, Μανδάς, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Thorarinsson, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Yohou, Diousse, Perea, Mellado, Στάικος, Μπουζούκης, Dju, Toral, Durmishaj, Guerrero, Θεοδοσουλάκης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα