Πρωτάθλημα Παίδων Κ15: Άνετα ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Πανιώνιο

Οι Παίδες του Ολυμπιακού επικράτησαν εύκολα με 3-0 του Πανιωνίου για την αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α' Ομίλου του πρωταθλήματος Κ15 της Super League παρέμεινε ο Ολυμπιακός, μετά τη νέα νίκη του με σκορ 3-0 επί του Πανιωνίου το Σάββατο (12/11) στον Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό, ο Κώτσαλος μετά από κόντρα που έγινε στην μεγάλη περιοχή, πλάσαρε σωστά για το 1-0. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Λάνα.

Στο 32′ ο ίδιος παίκτης έκανε την κάθετη, για τον Κάπελα, ο οποίος με όμορφο τελείωμα σημείωσε το δεύτερο τέρμα για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο μέρος, παρά την προσπάθεια του Πανιώνιου να αντιδράσει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν. Στο 58′ η άμυνα των φιλοξενούμενων έκανε σοβαρό λάθος και ο Μιχαηλίδης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Χριστοδουλόπουλος (60′ Νικολαΐδης), Βριώνης (60′ Μουγγός), Καππάτος, Νουχάι, Μπανός, Λάνα, Σιώζος, Κάπελας, Μιχαηλίδης (65′ Πατρώνης), Αυγουστίδης (55′ Τρικαλιώτης), Κώτσαλος (55′ Ξανθόπουλος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα