Super League: Όλα τα βλέμματα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ ξεχωρίζει στην 13η αγωνιστική της Super League με την οποία και πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου. Το πρόγραμμα και η βαθμολογία. 

Όλοι οι μεγάλοι αγωνίζονται την Κυριακή (13/11) για τη 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου (με την διακοπή για το Μουντιάλ στον ορίζοντα) στην Super League, με το ενδιαφέρον φυσικά στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με αναμετρήσεις που κρύβουν δυσκολίες, τόσο για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό εναντίον του Ατρόμητου, όσο και για τον Άρη που παίζει στα Γιάννινα με τον διψασμένο για βαθμούς ΠΑΣ.

«Μικρό ντέρμπι» με βάση την βαθμολογία μπορεί να χαρακτηριστεί το ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, παρά το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς στην έδρα τους έχουν σαφές προβάδισμα για να πάρουν την νίκη και να ξεπεράσουν τον αντίπαλό τους στον βαθμολογικό πίνακα. Σημαντική βαθμολογική σημασία έχει και η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο που θα τους κρατήσει (ή θα την μειώσει) στην υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά με τον Παναθηναϊκό, σε έναν αγώνα με τους φορμαρισμένους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την πρώτη μεγάλη νίκη τους στη φετινή σεζόν και την ΑΕΚ να έχει στο μυαλό της να πάρει το αποτέλεσμα δίχως να επηρεαστεί από την κατάμεστη έδρα και δίχως να αλλάξει το στιλ παιχνιδιού της.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League:

Η βαθμολογία:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα