«Το μετάνιωσαν Ατλέτικο και Βρσάλικο»

Τι αναφέρουν στην Ισπανία για το τέλος της συνεργασίας Ολυμπιακού και Σίμε Βρσάλικο και όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο Ολυμπιακός και ο Σίμε Βρσάλικο έλυσαν τη συνεργασία τους μετά τη συμφωνία να διακοπεί το συμβόλαιο που είχε για δύο χρόνια ο Κροάτης άσος, ο οποίος λόγω των τραυματισμών του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ελληνική ομάδα και έμεινε εκτός πλάνων Μίτσελ.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε αίσθηση στην Ισπανία και ειδικά στα ρεπορτάζ της Ατλέτικο, πρώην ομάδας του Βρσάλικο. Αυτό που υπενθυμίζουν οι Ισπανοί είναι ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ δυνατή και η ισπανική ομάδα δεν επιχείρησε να την φτάσει για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Βρσάλικο δεν μπόρεσε με τα προβλήματα που είχε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό αυτό το τετράμηνο, την ώρα που ο Σιμεόνε δεν έχει πάρει ιδιαίτερα πράγματα από τον Ναουέλ Μολίνα, τον διεθνή Αργεντινό που έφερε από την Ουντινέζε. Ενώ ο Μολίνα είναι ο μόνος δεξιός μπακ που υπάρχει στο ρόστερ. Κι έτσι - τονίζουν οι Ισπανοί - «θα πρέπει να έχουν μετανιώσει τώρα τόσο η Ατλέτικο που δεν κράτησε έναν παίκτη με σημαντική προσφορά και γνώση της ομάδας και του παιχνιδιού του Τσόλο, αλλά και ο Ολυμπιακός καθώς επένδυσε σε μία μεταγραφική κίνηση που δεν έπιασε. Πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Βρσάλικο που έφυγε από μία ομάδα με την οποία είχε πετυχημένη συνεργασία επί σειρά ετών».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα