Ολυμπιακός: Η ανάγκη για δεξί μπακ και η μετά Ομάρ εποχή

Ο Ολυμπιακός αναζητεί και πάλι δεξί μπακ, ενώ μετά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί έχουν αποκτηθεί έξι παίκτες σε μία διετία για τη συγκεκριμένη θέση.

Τη Δευτέρα η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για την Εστεπόνα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η μίνι προετοιμασία. Ήδη προκύπτουν διάφορα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την Ισπανία. Παράλληλα οι Πειραιώτες καταστρώνουν τα πλάνα τους και για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δεξιού μπακ με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει βασικό ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση. Και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης μετά από ένα καλοκαίρι που πήραν δύο ποδοσφαιριστές για το δεξί άκρο της άμυνας.

Η… ταλαιπωρία του Ολυμπιακού για τη δεξιά πλευρά της άμυνας του συνεχίζεται, αφού από το καλοκαίρι του 2020 και συγκεκριμένα από εκείνον τον Αύγουστο και μετά όταν και έφυγε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει καταφέρει να στεριώσει παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα έχουν ξοδευτεί και αρκετά χρήματα και έχουν αποκτηθεί σημαντικά ονόματα.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός πήρε τον Ραφίνια για να αντικαταστήσει τον Ομάρ. Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα με ένα μεγάλο συμβόλαιο που ξεπερνούσε το 1,5 εκατ. ευρώ και τον Ιανουάριο αποδεσμεύτηκε. Επίσης το καλοκαίρι αποκτήθηκε και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ έναντι 1 εκατ. ευρώ στη Φράιμπουργκ. Δεν μπόρεσε να πείσει ότι θα παίξει βασικός. Έτσι τον Ιανουάριο του 2021 ο Ολυμπιακός έδωσε 4,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Κένι Λαλά.

Το καλοκαίρι του 2021 ο Ολυμπιακός πήρε τον Καρμπόβνικ, ο οποίος μπορούσε να παίξει και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το περασμένο καλοκαίρι οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ήδη αποτελεί παρελθόν, ενώ πήρε και τον Γκονσάλο Άβιλα. Σε αυτή τη διετία έχουν παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας οι Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα και Ρέτσος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα