Ολυμπιακός: Η αποστολή για Ατρόμητο, μέσα ο Χάμες και ο Ανδρούτσος

Χωρίς τους μουντιαλικούς και τον Μπόουλερ, αλλά με Χάμες και Ανδρούτσο ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (15/12-19.30). Οι επιλογές του Μίτσελ

Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο (15/12-19.30) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το Κύπελλο και στην επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ.

Η συμμετοχή του Χάμες Ροντρίγκες ήταν αναμενόμενη, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μίτσελ είναι και ο Θανάσης Ανδρούτσος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Έξω έμεινε ο Μπόουλερ, όπως και ο Λάιντνερ, σημάδι ίσως και για το μέλλον τους στην ομάδα. Εκτός οι παίκτες που έλειπαν για το Μουντιάλ (οι Χουάνγκ, ο Σισέ και ο Κούντε) και οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Μπα, Βατσλίκ, Βαλμπουενά. Όπως και οι Άβιλα, Αμπουμπακάρ που δεν υπολογίζονται.

Η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα