Ολυμπιακός: Δεν αρκεί το απίστευτο σερί

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στην περιφέρεια για 34 αγώνες, θέλει να το συνεχίσει στα Γιάννινα, αλλά είναι απαραίτητο μόνο με νίκη. 

Από την ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 1-0 (21/10/2018) την... πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς έχει να χάσει ο Ολυμπιακός σε αγώνα πρωταθλήματος στην ελληνική περιφέρεια. Έχει συμπληρώσει 34 ματς σε όλα αυτά τα χρόνια κυρίως με τον Πορτογάλο στον πάγκο, αλλά και με τους Ισπανούς καθώς ο Κορμπεράν δεν έχασε και ο Μίτσελ έχει μόνο νίκες σε ματς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Αυτό το σερί καλείται πάση θυσία να υπερασπιστεί η πειραϊκή ομάδα στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/12) στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο που φυσικά δεν αρκεί το αήττητο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει για να ξεκινήσει έτσι όπως ακριβώς απαιτείται την επιχείρηση αντεπίθεση. Σε μία έδρα που δεν περνούν εύκολα οι «ερυθρόλευκοι», ενώ πέρυσι είχαν νικήσει με 2-1 με το γκολ του Ελ Αραμπί προς το τέλος.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι φέτος έχει συνήθως νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια, εκτός από το 0-0 της δεύτερης αγωνιστικής στην Τρίπολη με τον Αστέρα πριν από τη νέα αλλαγή προπονητή. Στη συνέχεια νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Μίτσελ, 2-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και 1-0 τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Πάει για το «35 στα 35» δηλαδή στα Γιάννενα, αλλά στην πραγματικότητα για το τέταρτο σερί τρίποντο με τον Μίτσελ στην επαρχία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα