Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία "δεκάρια" ο Χάμες»

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για τον ρόλο των «δεκαριών» στο ποδόσφαιρο και έκανε ειδική αναφορά στον Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Ο Κολομβιανός σταρ, μάλιστα αυτό το διάστημα που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει φροντίσει να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα και η παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα αποτελεί διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Σεσκ Φάμπρεγκας αναφέρθηκε στον Κολομβιανό άσο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ είχε συζήτηση με τους ακόλουθους του στο twitter για τον ρόλο που έχουν τα "δεκάρια" στο ποδόσφαιρο και τόνισε:

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Η εικόνα του τυπικού νούμερου «10» φαίνεται όλο και λιγότερο. Αν και υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τύποι παικτών, πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τους προπονητές. Αν μιλάμε για το τυπικό-καθαρό νούμερο «10» είναι παίκτες όπως ο Κακά ή ο Ρουί Κόστα ή ο Οζίλ ή ο Χάμες Ροντρίγκες. Η πραγματικότητα είναι ότι το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από αυτόν τον τύπο παικτών, το νούμερο «10» χρησιμοποιείται πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα