Πούχατς: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Τιμοτέους Πούχατς.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Τιμοτέους Πούχατς.

Ο Πολωνός μπακ δήλωσε ενθουσιασμένος όταν παρουσιάστηκε η προοπτική του Παναθηναϊκού, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να έρθει από την πρώτη στιγμή.

Μεταξύ άλλον αναφέρθηκε και στον Βαζέχα αλλά και στο τι του είπε ο Μπακασέτας όπως επίσης και στου στόχους που θα έχει από δω και πέρα όντας παίκτης των «πρασίνων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η πρώτη του αντίδραση στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Η πρώτη αντίδρασή μου και της οικογένειάς μου ήταν ενθουσιασμός γιατί γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό, ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ήμασταν ενθουσιασμένοι και περιμέναμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον σύλλογο. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να αρχίσω να παίζω, να βρεθώ στο γήπεδο, οπότε ήμουν χαρούμενος και πίστευα μέσα μου πως θα τελειώσει σύντομα, όπως και συνέβη».

Για τον Βαζέχα και τον Μπακασέτα: «Κάλεσα τον Μπακασέτα για να με ενημερώσει για τον σύλλογο και μου είπε όσα ήξερε για τον Παναθηναϊκό όντας Έλληνας. Επίσης μίλησα με έναν συμπαίκτη μου στην εθνική Πολωνίας, ο οποίος γνωρίζει τον Βαζέχα, τη θρυλική μορφή του Παναθηναϊκού. Κι αυτός μου μίλησε για την ιστορία του Παναθηναϊκού, για τους φιλάθλους, για την πόλη».

Οι στόχοι με τον Παναθηναϊκό: «Έχω παίξει αρκετές φορές ως δανεικός, ακόμη και στην Πολωνία όταν ήμουν νεότερος. Πάντα ήμουν σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό. Στην Πολωνία ήμουν σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και κερδίσαμε την άνοδο, στην Τουρκία με την Τραμπζονσπόρ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός μάχεται για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, οπότε προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα