Γκρέι: «Για μας το βασικό είναι να μπούμε και να κερδίσουμε»

Ο Αντρέ Γκρέι σε συνέντευξή του, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4/1,20:00), αναφέρθηκε στο δικό του χαμένο πέναλτι στο ματς του πρώτου γύρου, ενώ τόνισε πως το κλειδί της νίκης είναι το πάθος και η ηρεμία.

Ο Αντρέ Γκρέι σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στο δικό του χαμένο πέναλτι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είχα στεναχωρηθεί για εκείνο το χαμένο πέναλτι και θέλω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Όπως κάθε ντέρμπι έτσι και αυτό το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια με ιδιαίτερη σημασία, όπως με τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα. Για μας το βασικό είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε, θα είχαμε κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι, αν είχα σκοράρει».

Επιπλέον, ο Τζαμαϊκανός επιθετικός του Άρη τόνισε πως το "κλειδί" της νίκης για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (4/1, 20:00) είναι το πάθος αλλά και η ηρεμία: «Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και είναι δεδομένο ότι δύο ομάδες θα έχουν πάθος και δύναμη. Θα υπάρχει φασαρία και ένταση, αλλά το κλειδί θα είναι η συγκέντρωση και η ηρεμία. Η ομάδα που θα τα έχει αυτά τα στοιχεία, θα έχει και τις πιθανότητες για να νικήσει».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα