Πετσόνι: «Έμοιαζε σαν μαφία ο Απόλλωνας»

Ο Κέβιν Πετσόνι άφησε αιχμές για την «Ελαφρά Ταξιαρχία»

Ένας από τους παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος, έπειτα από τις τραγικές εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια, είναι ο μέσος Κέβιν Πετσόνι.

Πλέον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Χέσεν Ντράιχ και μίλησε στην ιστοσελίδα «www.fupa.net» αναφερόμενος στην εμπειρία που είχε στην ελληνική ομάδα: «Στην αρχή όλα ήταν καλά, αλλά μετά παρουσιάστηκε το πρόβλημα που ξέρουμε πως μπορεί να παρουσιαστεί σε αυτές τις χώρες. Ο πρόεδρος θέλησε να επηρεάσει τα πράγματα, αυτό έμοιαζε σαν μαφία».

Υπενθυμίζεται πως καταγγελίες κατά του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης προχώρησε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ισμαέλ Βαλενσιέν.

Πώς συνδέονται οι δύο άνδρες

Ο Κέβιν Πετσόνι ήταν μια από τις επιλογές του Ισμαέλ Βαλενσιέν κατά την μεταγραφική περίοδο. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης είχε φέρει ποδοσφαιριστές δικής του επιλογής, όμως όταν του ζητήθηκε να γίνουν προσθήκες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, ο Βαλενσιέν ήταν αρνητικός.

Τελικά η ομάδα δεν βρήκε ποτέ τον δρόμο της, ο Βαλενσιέν απολύθηκε και ξεκίνησε έναν «βρώμικο πόλεμο» κατά του Απόλλωνα και του προέδρου της ομάδας. Σε αυτό τον ακολούθησε και ο Κέβιν Πετσόνι, ο οποίος είπε στους συμπατριώτες του πάνω - κάτω τα ίδια πράγματα που είχε ξεστομίσει και ο τεχνικός που απολύθηκε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα