Ντεμπούτο Μαστούρ στην αποστολή της Λαμίας

Ο νεοαποκτηθείς Μαροκινός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανόλευκων» για το αυριανό (16/9, 20:00) εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Στον κυριακάτικο (16/9, 20:00) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο θα κάνει το ντεμπούτο του στην αποστολή της Λαμίας ο Χακίμ Μαστούρ. Ο νεαρός Μαροκινός συμπεριλήφθηκε από τον Μάκη Χάβο στη 19άδα που ταξιδεύει στην Αθήνα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός θα κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα της Φθιώτιδας στο τρέχον πρωτάθλημα, αφότου πήρε τα προπονητικά ηνία από τον αποχωρήσαντα Μπάμπη Τεννέ.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης κανονικά οι Σκόνδρας, Καραμάνος, αντιθέτως εκτός είναι οι Μπούντνικ (δεν υπολογίζεται) όπως και ο Βασίλης Πλιάτσικας, που πρόσφατα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης προερχόμενος από τραυματισμό. Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Σκαρντοβέλι, Οσμάν, Καραγκούνης, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Τσούκαλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα