ΑΕΛ-Παναθηναϊκός 1-3: Με φορ τον... Γιόχανσον

Με δυο γκολ του Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός πέρασε (3-1) από τη Λάρισα και σημείωσε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Σουηδός μπακ, ο οποίος βρέθηκε στην 11αδα λόγω του τραυματισμού του Κουλιμπαλί, έκανε απίθανο ματς σημειώνοντας δυο γκολ ενώ παραλίγο να πετύχει και τρίτο- αυτό αυτογκόλ αλλά στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα μετά την προβολή του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και άρχισε να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία, έχοντας εκτίσει την ποινή του -6 που του είχε επιβληθεί από τη περσινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» είχαν και πάλι πρωταγωνιστές τους «μικρούς», οι οποίοι άντεξαν στο δυναμικό παιχνίδι, είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι τους και συνέβαλαν αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας τους. Το πρόσωπο της βραδιάς όμως ήταν ο Ματίας Γιόχανσον.

Οι Θεσσαλοί δεν απείλησαν πραγματικά τον Παναθηναϊκό, ούτε κι όταν μείωσαν σε 2-1 στο 65΄ με τον Φατιόν (χέρι του Μαυρομάτη). Είχαν κακές επιλογές στην οργάνωση του παιχνιδιού τους και δικαίως γνώρισαν την ήττα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 28΄από ασίστ του Μπουζούκη και ωραίο τελείωμα του Γιόχανσον στην αντεπίθεση. Διπλασίασε τα γκολ στο 63΄πάλι με τον Σουηδό ο οποίος ξεκίνησε την προσπάθειά του πίσω από τη σέντρα. Και σφράγισε τη νίκη με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στην εκπνοή του αγώνα (καταλογίστηκε σε χέρι του Κούνιτς).

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena

AEΛ-Παναθηναϊκός 1-3

Σκόρερ: 65΄Φατιόν (πεν)- 28΄, 63΄ Γιόχανσον, 89΄ Χατζηγιοβάνης (πεν)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κάρτες: 46' Γρομητσάρης, 48' Καρανίκας, 55' Λεοζίνιο, 87' Φατιόν/20' Τζανδάρης, 64' Μπουζούκης

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53' Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84' Κοέφ), Σαχίτι (46' Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86' Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76' Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54' Βέργος).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα