Λουντογκόρετς: Έδωσε 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Άβιλα

Η Λουντογκόρετς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άβιλα δίνοντας το ποσό των 600.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.

Ο Άβιλα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λουντογκόρετς, με τα βουλγαρικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο παίκτης αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ράζγκραντ που κέρδισε στην κούρσα τις Σταντάρ Λιέγης και Έλτσε που επίσης ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό της τάξης των 600 χιλιάδων ευρώ, ώστε να δελεαστεί ο Ολυμπιακός και να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός μπακ συμφώνησε για συμβόλαιο 3,5 ετών με τους πρωταθλητές Βουλγαρίας. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε ο Άβιλα στον Ολυμπιακό, αλλά και στο πώς σκεφτόταν το μέλλον του εφόσον του ζητήθηκε να αποχωρήσει από το λιμάνι.

Ευελπιστούσε ότι θα έβρισκε μία ομάδα στην Τσάμπιονσιπ και για αυτό το λόγο είχε συνεχώς στο «περίμενε» τις Σταντάρ Λιέγης και Έλτσε. Στο τέλος του απέμεινε μόνο η Λουντογκόρετς και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και με τη βούλα (σ.σ. το μεταγραφικό «παράθυρο» στη Βουλγαρία είναι ανοικτό για αρκετές μέρες ακόμη).

Το στοιχείο που τον δελέασε εν τέλει να πει το «ναι» στην Λουντογκόρετς, ήταν το γεγονός ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να παίξει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς εφόσον η νέα του ομάδα κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα, τότε θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα