Ποντένσε: Ο μικρός μάγος του Ολυμπιακού

Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δημιουργός του δεύτερου γκολ και μόνιμη πηγή κινδύνου.

Από τα δικά του πόδια έχει ξεκινήσει το γκολ με το οποίο ο Μπίμπαρς Νάτχο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος γι’ ακόμα μία αναμέτρηση ήταν αν όχι ο κορυφαίος εκ των κορυφαίων των Πειραιωτών.

Δεν είναι μόνο η φάση που δημιουργεί για το 2-1 του Ολυμπιακού, αλλά η συνολικότερη εικόνα του στο παιχνίδι. Έχει τρέξει πολλά χιλιόμετρα, έχει βοηθήσει στο ανασταλτικό κομμάτι, έχει επιχειρήσει με ατομικές ενέργειες να προκαλέσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ έχει επιχειρήσει να σκοράρει και με ανάποδο ψαλίδι.

Ο 22χρονος Πορτογάλος όσο περνάνε τα παιχνίδια ανεβάζει στροφές και η αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού σε ακόμα ένα ματς ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας. Έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Τσιμίκα, ο οποίος πολλές φορές ανεβαίνει και βγαίνει στην πλάτη του Ποντένσε για να πάρει τη μπάλα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο στη φάση του γκολ όσο και σε άλλες περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστές έσπευδαν να τον μαρκάρουν, αλλά έχει τον τρόπο να ανοίξει χώρους. Ο Ποντένσε αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες φετινές μεταγραφές του φετινού Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις κινήσεις του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο βίντεο που έφτιαξε η Nova.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα