Βόλος: Νέα επιστολή για τον Παπαπέτρου

Η ΠΑΕ Βόλος έστειλε και νέα επιστολή με την οποία ζητάει την αντικατάσταση του Τάσου Παπαπέτρου από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Τον Τάσο Παπαπέτρου έχει ορίσει η ΚΕΔ για το σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Βόλο. Ο συγκεκριμένος ορισμός έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ομάδας της Μαγνησίας και από χθες (2/2) έχει ζητήσει την άμεση αντικατάσταση του ρέφερι.

Η ΠΑΕ Βόλος έχει στείλει επιστολή και ζητάει να αλλάξει ο διαιτητής, ενώ έχει καλέσει τον Παπαπέτρου να δηλώσει κώλυμα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα volosday.gr η διοίκηση της ομάδας έστειλε και νέα επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, η οποία κοινοποιήθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Στην επιστολή του ο Βόλος αναφέρει πως μετά τον ορισμό του Τάσου Παπαπέτρου ο «άσος» του Λεβαδειακού έχει κατρακυλήσει και οι στοιχηματζίδες κάνουν πάρτι. Οι Βολιώτες αναφέρουν ότι αυτό συμβαίνει διότι όλοι έχουν αντιληφθεί τις προθέσεις του ρέφερι και ζητάει από την ΚΕΔ έστω και την ύστατη ώρα να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Παπαπέτρου. Εάν δεν συμβεί αυτό η ΠΑΕ Βόλος σκοπεύει να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της στα Αστικά και Ποινικά δικαστήρια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα