Άρης: Με Ρουπ και τρεις επιστροφές η αποστολή ενόψει Ιωνικού

Γνωστή έγινε η αποστολή του Άρη ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό (4/2, 19:00), με τον Άλαν Πάρντιου να συμπεριλαμβάνει για σε αυτή για πρώτη φορά τον Λούκας Ρουπ.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό (4/2, 19:00), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικές της Super League, με τον Άλαν Πάρντιου να κάνει γνωστή την αποστολή της ομάδας του.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Λούκας Ρουπ, ενώ επέστρεψαν και οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Σαλέμ Εμπακατά, Ραφαέλ Καμάτσο.

Από την άλλη μεριά, ο Άγγλος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Λουίς Πάλμα, Πίετερ Ετέμπο, Μάνου Γκαρθία, Νικολά Ενκουλού και Χαΐροβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo (τιμωρημένος), Manu Garcia, Luis Palma, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Nkoulou (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Hajrovic, Παναγίδης, Καρακασίδης.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα