Παρέμβαση Ολυμπιακού υπέρ του Ατρόμητου: «Να γίνει το παιχνίδι με την ΑΕΚ»

Πρόσθετη παρέμβαση έκανε και ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη λόγω του θέματος που προέκυψε με τα δοκάρια.

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός θα παρέμβει στην εκδίκαση της υπόθεσης για την τύχη του αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη την περασμένη Κυριακή.

Η ομάδα του Πειραιά κατέθεσε σχετικό αίτημα έχοντας έννομο συμφέρον ως συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά θα ζητήσει τη διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία και όχι να κατακυρωθεί το ματς στα χαρτιά στην ΑΕΚ.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα εκπροσωπηθεί και θα παραστεί στην εκδίκαση του Μονομελούς Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ζητήσουν τη διεξαγωγή του ματς για να μην αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος με βάσει τα άρθρα που κλήθηκε κινδυνεύει όχι μόνο με απώλεια του αγώνα στα χαρτιά, αλλά και με αφαίρεση βαθμών. Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή την Παρασκευή, ενώ υπάρχει δικαίωμα έφεσης που θα εκδικαστεί από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Βέβαια το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι το CAS.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα