«Ξανά στην Εθνική ο Τουρέ»!

Τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού ο Γιάγια Τουρέ είναι έτοιμος να επιστρέψει τον επόμενο μήνα.

 

Ο Γιάγια Τουρέ έχει μέχρι τώρα στην καριέρα του με την Εθνική ομάδα της χώρας του 97 συμμετοχές από το 2004 μέχρι το 2015 που αποφάσισε να σταματήσει μετά τη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα. Όπως φαίνεται θα ξεπεράσει τις 100 τελικά!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του, ο άσος του Ολυμπιακού έχει πειστεί από το νυν Ομοσπονδιακό τεχνικό Ιμπραΐμ Καμαρά να επιστρέψει τον επόμενο μήνα στην Εθνική για να παίξει στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει η επιρροή από τον αδερφό του, τον Κόλο Τουρέ, με τον παλιό άσο της Άρσεναλ να είναι αυτή την εποχή βοηθός προπονητή στους «Ελέφαντες». Οι προηγούμενοι Ομοσπονδιακοί δεν είχαν κατορθώσει να τον πείσουν να γυρίσει.

Ο Τουρέ θα αρχίσει μάλλον από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό και τον Οκτώβριο αναμένεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση ώστε να ξαναπαίξει με το εθνόσημο. Ο Ιβοριανός άσος έχει πάρει μέρος σε τρία Μουντιάλ με την Εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, ενώ έχει σημειώσει 19 γκολ σε αυτές τις 97 συμμετοχές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα