Εισιτήρια Superleague: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η αντεπίθεση του Άρη

O Ολυμπιακός έχει και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν το πιο γεμάτο γήπεδο από όλες τις ομάδες της Superleague.

Oι ερυθρόλευκοι, στα τρία ματς που έχουν δώσει ως τώρα στο Γ. Καραϊσκάκης, κόβουν μέσο όρο 19.200 εισιτήρια. Τα περισσότερα έκοψαν στο τελευταίο παιχνίδι (2-1) κόντρα στον Αστέρα: 22.800 και τα λιγότερα την 1η αγωνιστική στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (15.123).

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ως γνωστό έγινε 25 Αυγούστου, όταν πολύς κόσμος έλειπε από το λεκανοπέδιο λόγω διακοπών. Με την επιστροφή του πύκνωσαν και οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την 2η αγωνιστική, έκοψε 19.678 εισιτήρια.

Κι αν η παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι σύνηθες φαινόμενο, έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Άρη στην 3η θέση. Ο δευτεραθλητής της Football League, στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας- το ένα όμως στο Καυτατζόγλειο- έχει κόψει κατά μέσο όρο 12.787 εισιτήρια.

Όταν η πρωταθλήτρια της SuperLeague AEK δεν ξεπερνά τα 9.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια έχει μέσο όρο 8.968 εισιτήρια στα δυο ματς που έπαιξε στο ΟΑΚΑ).

Δεύτερος στον πίνακα εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, με τα 16.255 εισιτήρια που διέθεσε στην Τούμπα, στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (έκτοτε δεν αγωνίστηκε στο γήπεδό του).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα