Ολυμπιακός: Όταν δεν παίζει ο Εμβιλά…

Ο Γιαν Εμβιλά δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών με τον Ολυμπιακό στην Λαμία. Τι έχει συμβεί φέτος όταν έλειπε ο Γάλλος.

Από τους βασικότερους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτός με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής (19/2-16.00) στην Λαμία, με την απουσία του σαφώς να αποτελεί είδηση από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει με εκείνον στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει Σαμασέκου και Κασάμι ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός όταν έλειπε ο Εμβιλά από την ενδεκάδα.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στο 0-4 με την Μακάμπι Χάιφα και στον αποκλεισμό από το Champions League καθώς ο Μαρτίνς τον είχε περάσει αλλαγή προς το τέλος όταν όλα είχαν κριθεί. Δεν έπαιξε επίσης στην Γαλλία, στον όμιλο του Europa League με τον Ολυμπιακό να χάνει 2-1 από τη Ναντ. Αλλαγή είχε μπει και στο εκτός έδρας 0-0 με την Φράιμπουργκ, ενώ έμεινε στον πάγκο στο τελευταίο ματς, το 0-2 από τη Ναντ. Σίγουρα η απουσία του στην Ευρώπη μέτρησε πολύ.

Στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο. Ο Εμβιλά δεν είχε αγωνιστεί με την… Λαμία ξανά στον πρώτο γύρο (2-0 οι Πειραιώτες), είχε μπει αλλαγή προς το τέλος στο 3-1 με τον Ιωνικό, ενώ απουσίασε στο Κύπελλο, στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο (2-2) και στο πρώτο ματς με τον Άρη (1-0). Στα εγχώρια ματς δηλαδή ο Ολυμπιακός βρίσκει τις λύσεις χωρίς τον βασικότερο παίκτη του, κάτι που ο Μίτσελ πιστεύει ότι θα γίνει και τώρα. Με τον Εμβιλα να επιστρέφει ξεκούραστος για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα