Εφιάλτης -9 βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Με αφαίρεση, όχι 3 αλλά 9 βαθμών, κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός λόγω των οφειλών του σε Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ.

Στους τρεις ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός χρωστά συνολικά 450.000 ευρώ. Και καθώς το ταμείο είναι μείον, ζήτησε νέα αναβολή στην υπόθεση επικαλούμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η δικηγόρος, ωστόσο, των παικτών στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης υπήρξε λαύρα: «Έχουν προβεί σε πέντε διακανονισμούς για οφειλές που χρονολογούνται από το 2013, στην περίπτωση του Εσιέν έχει διακανονιστεί δύο φορές η υπόθεση από το 2015, ενώ για τον Τοτσέ υπάρχουν χρωστούμενα από το 2011».

Και συνέχισε: «Δεν έχουν καμία σχέση όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αν δοθεί και σήμερα αναβολή θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας γιατί ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μη πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε αναβολή επειδή «τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί καμία ομάδα δεν γνωρίζει το πόσο θα κρατήσει η διακοπή. Να ξέρετε ότι θα έχουμε απώλειες εσόδων λόγω της κατάστασης αυτής. Θέλουμε αναβολή για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε την αδειοδότηση».

Το αίτημα απορρίφθηκε από την έδρα. Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, με τον Παναθηναϊκό πλέον να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αφαίρεσης ακόμα και εννιά βαθμών (τρεις από κάθε περίπτωση).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα