ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Πανθεσσαλικό παρά το «στοπ» της Αστυνομίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο. Κυκλοφορούν πάντως τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

Μπορεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας να εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο την Κυριακή (12/3) στο Πανθεσσαλικό, αλλά ο «Δικέφαλος του βορρά» θα βγάλει προς διάθεση τα 5.000 εισιτήρια που είχε συμφωνήσει με την θεσσαλική ΠΑΕ. Συγκεκριμένα από το πρωί της Παρασκευής (10/3) θα μπορεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ να τα προμηθευτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα