ΟΦΗ: Τέσσερις επιστροφές ενόψει Λεβαδειακού - Θλάση ο Τοράλ

Τέσσερις επιστροφές στον ΟΦΗ ενόψει Λεβαδειακού. Θλάση ο Τοράλ.

Οι Τοράλ, Φελίπε δεν είναι διαθέσιμοι, ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τους Μπάκιτς, Ντίκο, Περέρα και Τοράρινσον να επιστρέφουν σε φουλ πρόγραμμα ενόψει Λεβαδειακού.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Με τους Marko Bakic, Nouha Dicko, Luis Perea και Gudmundur Thorarinsson να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (18/3) με τον Λεβαδειακό.

Η προπόνηση, στην οποία συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Jon Toral συνέχισε θεραπεία, με τους Luis Phellype, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίασε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (17/3), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Ο Τοράλ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα