Ολυμπιακός: Η δοκιμή Χάμες - Φορτούνη με... θέα τον Βόλο

Ο Μίτσελ άφησε να εννοηθεί ότι θα πάει με δίδυμο Χάμες - Φορτούνη στην εκτός έδρας πρεμιέρα του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (19/3, 17.30).

Μπόλικος ντόρος είχε προκληθεί τις προηγούμενες μέρες ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στη Μαγνησία (19/3, 17.30) για τα πλέι οφ, σχετικά με τον αντικαταστάτη του Χουάνγκ Ιν Μπομ, ο οποίος θα εκτίσει με τον Βόλο την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω των καρτών που είχε συμπληρώσει στο ματς της τελευταίας ημέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο Παϊτίμ Κασάμι έχει τον πρώτο λόγο για να καλύψει το κενό του Νοτιοκορεάτη.

Εντούτοις, ελάχιστοι είχαν ασχοληθεί με τον αντικαταστάτη του Πεπ Μπιέλ, ο οποίος επίσης θα απουσιάσει από τον Βόλο λόγω τιμωρίας.

Ο Γιώργος Μασούρας είχε τις πιθανότητές του, ο Μάριος Βρουσάι επίσης, αλλά από τις δοκιμές του Μίτσελ σαν να φαίνεται ότι καταλήγει στον... Φορτούνη.

Υπάρχει εξήγηση φυσικά. Ο Χάμες Ροντρίγκες είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή, μολονότι προέρχεται από σχεδόν 40 μέρες αγωνιστικής απραξίας.

Ο Κολομβιανός λοιπόν έχει δοκιμαστεί στην προπόνηση πίσω από τον Μπακαμπού και στα πλάγια ο Μίτσελ χρησιμοποιούσε κυρίως τον Φορτούνη.

Είναι ένα σενάριο που φαίνεται ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να το δούμε και στην πράξη. Επί... χόρτου δηλαδή στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ισπανός τεχνικός θα γνωστοποιήσει την ενδεκάδα στους παίκτες του λίγο πριν επιβιβαστούν στο πούλμαν με προορισμό το γήπεδο του Βόλου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα