Συνεχίζει να βγάζει τον Άμραμπατ ο Αλμέιδα αντί οι διαιτητές

Για δεύτερο σερί ντέρμπι ο Νορντίν Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί και ο Ματίας Αλμέιδα τον αντικαθιστά για να τον προστατεύσει. 

Στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ο Νορντίν Άμραμπατ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Ρέαμπτσιουκ. Ο Ιταλός ρέφερι δεν τον είχε τιμωρήσει αν και το περιστατικό είχε γίνει μπροστά στα μάτια του. Λίγο αργότερα, ο Αλμέιδα απέσυρε στον πάγκο τον Μαροκινό επιθετικό παρόλο που η ομάδα του έχανε ήδη με 2-0.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, ο Μαυροβούνιος διαιτητής δύο φορές χαρίστηκε στον Άμραμπατ για δεύτερη κίτρινη (ειδικά η φάση με το χέρι ήταν εξόφθαλμη) και πάλι ο Ματίας Αλμέιδα υποχρεώθηκε να πάει σε πρόωρη αντικατάσταση του παίκτη του, καθώς ο Άμραμπατ δεν βγήκε για το δεύτερο ημίχρονο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βασικός στο επόμενο ματς της ΑΕΚ ο Άμραμπατ δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει, γιατί δεν μπορεί να βρίσκονται συνεχώς διαιτητές να... προλαβαίνουν τον προπονητή της «Ένωσης»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα