Ολυμπιακός: Η αλήθεια για το συμβόλαιο του Πασχαλάκη στο ΦΩΣ από τις 23/3

Τι ισχύει με το συμβόλαιο με του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον Ολυμπιακό. Το ΦΩΣ σας είχε γράψει από την Πέμπτη (23/3) ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ορισμένα δημοσιεύματα του Σαββάτου (25/3) αναφέρουν ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και όχι 1+1, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό.

Το ΦΩΣ σας είχε αποκαλύψει αυτή την εξέλιξη στο φύλλο της 23ης Μαρτίου με το σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Στασινόπουλου.

Συγκεκριμένα, το ΦΩΣ αναφέρει: «Ο Πασχαλάκης που έχει ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν. Για τον Έλληνα γκολκίπερ υπήρχε η φημολογία ότι έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» για 1+1 χρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ούτε το κλαμπ αλλά ούτε και ο ίδιος έχουν το άγχος του συμβολαίου για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης τον περασμένο Σεπτέμβριο έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι εξασφαλισμένος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και ο σύλλογος δεν μπαίνει στη διαδικασία συζήτησης. Έτσι ο Πασχαλάκης θα είναι η κολόνα του Ολυμπιακού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το αν θα υπάρξει αναπροσαρμογή είναι μία άλλη κουβέντα που αυτήν τη στιγμή δεν απασχολεί καμία από τις δύο πλευρές».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα