Ολυμπιακός: Η ξεχωριστή περίπτωση του Σταύρου Πήλιου που πιάνει λιμάνι

Ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρος Πήλιος βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση του Ολυμπιακού εδώ και μήνες.

Ο Σταύρος Πήλιος, όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (27/3), θα φοράει τα ερυθρόλευκα τη νέα χρονιά.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα τελούσε υπό στενή παρακολούθηση από τους Πειραιώτες σχεδόν από το ξεκίνημα της σεζόν και ουσιαστικά με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει εδώ και καιρό τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Σε μία περίοδο μάλιστα που ακουγόταν έντονα ότι η ΑΕΚ είχε μπει «σφήνα».

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε εντυπωσιάσει τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας από το παιχνίδι που είχαν δώσει στους «Ζωσιμάδες» και το οποίο δεν είχε κυλήσει ομαλά για εκείνους. Αναφερόμαστε στο ματς του Δεκεμβρίου, όπου το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 2-2, με τον Πήλιο να έχει καθοριστική συμβολή στην αναμόρφωση του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Πήλιος λοιπόν θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό το «μπαμ» που είχε κάνει πριν από 6-7 χρόνια ο Λεονάρντο Κούρτης και ο Ολυμπιακός τον είχε κλείσει περίπου, πάλι την ίδια χρονική περίοδο, γύρω στον Μάρτιο - Απρίλιο. Βλέπετε, ο 22χρονος μπακ δεν εντυπωσίασε μόνο στο ματς με τους Πειραιώτες, αλλά και στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Είναι ένας μπακ που τρέχει ασταμάτητα, «σκύλος» στα αμυντικά του καθήκοντα, έχει το απαιτούμενο αγωνιστικό θράσος, έχει ταχύτητα και δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι. Προφανώς και χρειάζεται ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψει, αλλά έχει ένα «πακέτο» που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Πήλιος τώρα είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του στον ΠΑΣ Γιάννινα έως το τέλος της σεζόν και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό, με την ευχή φυσικά όλων να πείσει τον προπονητή για να παραμείνει στο ρόστερ, μέσω της εικόνας που θα παρουσιάσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Φέτος έχει 2 ασίστ σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα