Παναιτωλικός-Λαμία 2-2: Θρίλερ 102 λεπτών

Με γκολ του Μάνα στο 88΄ ο Παναιτωλικός προηγήθηκε 2-1 αλλά ο Αντέτζο ισοφάρισε στο 98΄ 2-2 για τη Λαμία στην αναμέτρηση που έγινε στο Αγρίνιο.

Έσπασαν καρδιές στο Αγρίνιο, με τη Λαμία να πανηγυρίζει τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, παίρνοντας την ισοπαλία από τον Παναιτωλικό (2-2) με γκολ του Αντέτζο στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παναιτωλικός που σώθηκε από τον τερματοφύλακά του Κυριακίδη στο πρώτο 20λεπτο, ανέβηκε και στο 27’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το καταπληκτικό γκολ του Μάζουρεκ. Η Λαμία στην επανάληψη δεν ήταν το ίδιο καλή και απλά μετά το 70’ πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 75’ ισοφάρισε με τον Επστάιν (1-1).

Εκεί που πίστεψαν στη Λαμία ότι έφτασε η ώρα να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό, ήρθε ο Μανά στο 88’ να δώσει το προβάδισμα εκ νέου στον Παναιτωλικό (2-1). Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όλοι μπροστά για την ισοφάριση και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισαν πέναλτι (χέρι Μιχάι μετά τη σέντρα του Μαστούρ).

Ο Μαστούρ, στο ντεμπούτο του ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον εξαιρετικό Κυριακίδη, ο οποίος όμως είδε τον Αντέτζο να έρχεται αντικανονικά (είχε μπει στην περιοχή πριν εκτελέσει το πέναλτι ο Μαροκινός) και με πλασέ να γράφει το τελικό 2-2.

Ένα σκορ που δεν άλλαξε αν και στο 11ο (!) λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαρινάκης σκόραρε (κεφαλιά) αλλά ο β’ βοηθός σωστά τον υπέδειξε σε θέση οφ σάιντ και δεν μέτρησε το γκολ του δεξιού ακραίου αμυντικού του Παναιτωλικού.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Παναιτωλικού
Παναιτωλικός-Λαμία 2-2
Σκόρερ: 27' Μάζουρεκ, 88΄ Μανά- 74΄Επστάϊν, 99΄Αντέτζο
Διαιτητής: Μανούχος
Κάρτες: Μιχάϊ, Ντίας, Κυριακίδης, Μανά- Σκόνδρας. Βάντερσον, Σκαρντοβέλι

Συνθέσεις
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας:) Κυριακίδης, Αργους, Μιχάι, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Mάρκος Πάουλο(80' Καμαρά), Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν(70' Μανά), Μοράρ

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος(60' Μαστούρ), Μπερτόλιο(78' Καραγκούνης), Έπσταϊν(84' Πλιάτσικας), Μπαράλες


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα