Χασάν: «Πρέπει να το κυνηγάμε μέχρι το τέλος»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη μίλησε για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του Πειραιά στη συνέχεια.

Ο Αχμέντ Χασάν πήρε τη σκυτάλη από τον Μπίμπαρς Νάτχο ως ο «λυτρωτής» του Ολυμπιακού, καθώς το δικό του γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο επέτρεψε στους Πειραιώτες να φύγουν νικητές από τη Νέα Σμύρνη. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αιγύπτιος στράικερ παραχώρησε δηλώσεις μιλώντας:

Για το γκολ που πέτυχε: «Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το γκολ. Το ήθελα από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους φιλάθλους. Τα γκολ μας δινουν αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό για τους φορ είναι να σκοράρουν. Πρέπει να το ξεχάσουμε όμως και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Πρέπει να το πιστεύουμε ως μεγάλη ομάδα που είμαστε. Πρέπει να το κυνηγάμε το γκολ μέχρι το τέλος. Όπως έγινε σήμερα όπως έγινε και τη προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας και πως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε όλα τα ματς πρέπει να κοιτάμε πως θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα