Αστέρας Τρίπολης: «Οχι» του Παντελίδη στον ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, ο Έλληνας προπονητής δέχθηκε πρόταση από την κυπριακή ομάδα, την οποία και απέρριψε. 

Παραμένει η αναστάτωση στο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος γνώρισε πρωτοφανή συντριβή με 5-2 από τη Δόξα Κατωκοπιάς μέσα στο ΓΣΠ. Οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν άθλια εμφάνιση και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φιλάθλους τους, που αντίθετα χειροκρότησαν τους φιλοξενούμενους.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Κύπρου είναι έντονα ενοχλημένη από την απόδοση των παικτών και ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, είναι αποφασισμένος για μεγάλες αλλαγές, μεταξύ αυτών και η πρόσληψη νέου προπονητή. Έτσι θεωρείται δεδομένη η απόλυση του Γιώργου Κωστή, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πήρε προσωρινά, την θέση του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του νησιού, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης, είναι μεταξύ των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, όμως δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα της διοίκησης των «γαλαζοκιτρίνων». Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Παντελίδης μίλησε με παράγοντα του ΑΠΟΕΛ, αλλά απάντησε αρνητικά στην πρόταση του.

O προπονητής του Αστέρα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Το μόνο σίγουρο, πάντως, για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους Αρκάδες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα