Παναθηναϊκός: Την Τρίτη (25/4) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς στο Πανθεσσαλικό

Οι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (26/4, 18.00).

Γνωστοποιήθηκε την Δευτέρα (24/4) από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ότι όσοι θέλουν να βρεθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για το παιχνίδι με τον Βόλο, θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από αύριο (25/4) στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι αύριο, Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρες 11:00 – 18:30 θα διατίθεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων του αγώνα playoffs Βόλος – Παναθηναϊκός (26/04/2023, 18:00, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας -ένα εισιτήριο ανά κάρτα διαρκείας- γνωρίζοντας μας το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του κατόχου εισιτηρίου αγώνα.

Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα