Γιοβάνοβιτς: «Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε»

Στην τεράστια πίεση και στον μεγάλο όγκο αγώνων στο πρωτάθλημα στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό του Παναθηναϊκού επί του Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό:

«Υποφέρουμε όλοι, φυσιολογικά όταν είσαι στην πρώτη θέση... Όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος η πίεση είναι μεγαλύτερη, είναι τεράστια. Έτσι είναι για τις μεγάλες ομάδες, πρέπει να αντέξουμε. Είναι πολλά τα παιχνίδια, όλα ντέρμπι, σε λίγες μέρες... Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε τη στιγμή, από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ. Έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι δύσκολο...».

Για το ροτέισον είπε: «Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με κάποιους παίκτες, προερχόμασταν από ένα ματς που διήρκησε 105 λεπτά. Κάποιοι παίκτες χρειάζονται διαχείριση, κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία τους... Δεν κάναμε μεγάλες αλλαγές εκτός από τον Βέρμπιτς που είχε να παίξει πολύ καιρό.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο αγχωμένοι, αλλά και ο Βόλος είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα, μπορεί να αμυνθεί καλά, μας έχει βάλει δύσκολα... Η ευτυχία για εμάς ήταν ότι βάλαμε το γκολ στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, μετά είχαμε μια άνεση. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς και ήταν δύσκολο παιχνίδι».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδα του σχολίασε: «Είμαστε μια κόμπακτ ομάδα, μια εργατική και πειθαρχημένη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Πρέπει όλοι να είναι πολύ αφοσιωμένοι στο πλάνο, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και αυτοθυσίες. Είμαι από τους προνομιούχους προπονητές γιατί έχω παίκτες που είναι διατεθειμένοι να τα κάνουν όλα αυτά που μας δίνουν το δικαίωμα να ελέγχουμε το ρυθμό του αγώνα. Αυτή η ομάδα αν θέλαμε να κάνουμε τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι, έπρεπε να ξεκινήσουμε απ' αυτά.

Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι πιο δυνατός. Μπορεί να έχει καλύτερους παίκτες και προπονητή. Αυτά τα δύο χρόνια είναι η βάση για να χτίσουμε κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον, ήταν το πιο σωστό που μπορούσαμε να κάνουμε σ' αυτή τη φάση. Το μεγαλύτερο που έχουμε πετύχει είναι ότι φέραμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού μ΄ αυτή την πίστη δίπλα στην ομάδα, τον κόσμο που ήταν κάπως σε λήθαργο τα προηγούμενα χρόνια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα