ΠΑΟΚ: Χάνει τον Άρη ο Ίνγκασον - «Τρέχει» για τον τελικό

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και οι Θεσσαλονικείς θα τον προφυλάξουν για είναι έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την επιστροφή στη βάση, άπαντες στον ΠΑΟΚ έστρεψαν το βλέμμα τους στον Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλλου» αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ντέρμπι δίνοντας την θέση του στον Ζοάν Σάστρε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Μάλιστα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε την Πέμπτη (24/7) στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει... Το βέβαιο στην παρούσα φάση είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο Ίνγκασον θα προφυλαχθεί πάση θυσία ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα τη συμμετοχή του στον τελικό και γι΄αυτό θα κινηθούν συντηρητικά με την περίπτωσή του, με τον έμπειρο αμυντικό να προετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα