ΚΕΔ: Προσπαθεί να βρει ξένο για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ δεν έχει λάβει θετική απάντηση για ξένο διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και περιμένει μέχρι την Παρασκευή (12/5) για να ανακοινώσει τους ορισμούς

Η ΚΕΔ της ΕΠΟ ανακοινώνει συνήθως από την Πέμπτη τους διαιτητές για τους αγώνες της Κυριακής στη Super League, αλλά για την τελευταία αγωνιστική των playoffs αυτό δε συνέβη.

Ο Στιβ Μπένετ και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν ξένο διαιτητή από μεγάλο πρωτάθλημα για να διευθύνει το κρίσιμο για την 3η θέση ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει εφικτό.

Υπάρχουν ακόμη κάποια ανοιχτά παράθυρα για θετικές απαντήσεις, αλλά οι δυσκολίες είναι μεγάλες και η πίεση ώστε να βρεθεί ξένος ρέφερι για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι, με βάση τη συμφωνία που υπάρχει και παρά το εμπόδιο με την άρνηση της UEFA να συνδράμει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Γίνεται προσπάθεια για διαιτητή από την Πορτογαλία ή από κάποια σκανδιναβική χώρα.

Στα ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο και του Παναθηναϊκού με τον Άρη θα οριστούν Έλληνες, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και στο ντέρμπι της Τούμπας με κάποιον εκ των διεθνών. Εξέλιξη που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ζητήσει από την ΚΕΔ να οριστεί ξένος top class διαιτητής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα