Ολυμπιακός: Άμεσα οι εξελίξεις με τους ελεύθερους...

Πώς έχουν τα δεδομένα για τους Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Βαλμπουενά και η αναμονή για τις αποφάσεις του Αντόνιο Κορδόν με τον νέο προπονητή.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει ρίξει το βάρος στο θέμα του προπονητή και μόλις υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, ένα από τα βασικά ζητούμενα θα είναι και το θέμα με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι.

Κυρίως η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον Παπασταθόπουλο, τον Εμβιλά και τον Βαλμπουενά.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής στις διάφορες συζητήσεις που έχει κάνει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα του Πειραιά.

Με βάση τα συγκεκριμένα δεδομένα, αλλά και όσα γνωρίζουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή, δύσκολα θα μείνει έστω και ένας από τους τρεις στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Φρόνιμο βέβαια είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις, καθώς για τον Εμβιλά ακουγόταν ότι έρχεται «τρελή» πρόταση από το Κατάρ, αλλά ακόμα ο Γάλλος δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Ο δε Βαλμπουενά έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και περιμένει να κάνει μία κουβέντα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να τα βάλουν κάτω και να δουν αν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία.

Όσο για τον Παπασταθόπουλο; Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο δίμηνο, δίχως όμως να μιλήσει ποτέ ο ίδιος για το τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για το μέλλον του.

Στην παρούσα φάση λοιπόν τα στοιχεία που υπερισχύουν είναι ότι ο Κορδόν προτιμάει να πάει σε παίκτες που είναι μικρότερης ηλικίας και πιο πιθανό φαντάζει το σενάριο να αποχωρήσουν και οι τρεις.

Είπαμε όμως: Μπορεί ο νέος προπονητής να ζητήσει την παραμονή ενός εκ των τριών.

Λίγες μέρες υπομονή ακόμα...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα