Ολυμπιακός: Έπαθαν πλάκα στη Μπενφίκα με τον Ρέντη

Η συνάντηση με Καρεμπέ, Μοντέστο και τα εγκωμιαστικά σχόλια για τις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Σε λίγες ώρες η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Champions League με την αποστολή της να βρίσκεται στη χώρα μας από τη Δευτέρα. Όπως σας έγραψε το «ΦΩΣ» άνθρωπος των τμημάτων υποδομής του πορτογαλικού συλλόγου βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Το στέλεχος της Μπενφίκα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών, όμως, το θέμα είναι πως είχε συνεργασία γι’ αρκετές ώρες με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο. Μίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον άκουσε το πλάνο των «ερυθρόλευκων» για τις Ακαδημίες. Έγινε ανταλλαγή απόψεων, αφού και η Μπενφίκα είναι ένας σύλλογος που δίνει μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους «αετούς» και μη ξεχνάμε πως στο ρόστερ τους υπάρχει ο Λιούμπομιρ Φέισα τον οποίο είχαν αγοράσει από την ομάδα του Πειραιά.

Εκείνο που έχει σημασία από τη συνάντηση και τη συνεργασία με Καρεμπέ και Μοντέστο είναι πως το στέλεχος της Μπενφίκα έπαθε πλάκα με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Έκανε λόγο, μάλιστα για προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών και μάλιστα δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στους δύο συλλόγους σε επίπεδο Ακαδημιών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα