Σπόραρ: «Ποτέ δεν είπα ότι η AEK άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς!»

Με ανάρτηση του σε story στο Instagram ο Aντράζ Σπόραρ αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη Σλοβενία διαψεύδοντας πως είπε ότι η ΑΕΚ άξιζε το πρωτάθλημα περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Σούσουρο προκλήθηκε τόσο στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού, όσο και σε εκείνων της ΑΕΚ με συνέντευξη του Αντράζ Σπόραρ στην Σλοβενία με την οποία εμφανιζόταν να λέει ότι η «Ένωση» άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από τους «πρασίνους»!

Mε ανάρτηση του (στόρι) στο instagram ο Σλοβένος διέψευσε την ατάκα και τον τρόπο που αυτή του αποδώθηκε από τη συνέντευξη του, σημειώνοντας πως ποτέ δεν είπε ότι η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το κείμενο της ανάρτησης:

«Πληροφορήθηκα ότι κάποια ελληνικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν για τη συνέντευξή μου. Αλλά υπήρξε μια σαφής παρανόηση στα λεγόμενα μου σε όσα είπα στη Σλοβενία. Θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν είπα πως η ΑΕΚ άξιζε περισσότερο το πρωτάθλημα από εμάς!

Ήμασταν στην πρώτη θέση όλη τη χρόνια και στο τέλος παίξαμε ένα κρίσιμο ματς με Covid, παρότι φυσικά έπρεπε να μας δώσουν λίγες μέρες για να γίνουμε καλά, και τελικά το χάσαμε. Προσωπικά δεν με νοιάζει ούτε η ΑΕΚ ούτε άλλη ελληνική ομάδα! Θα πάμε ακόμα πιο δυνατά και του χρόνου την καταπληκτική στήριξη σας! Πάνω απ’ όλα Παναθηναϊκός»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα