Ολυμπιακός: Φιλικό με τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία

Η Σλοβάτσκο έχει ανακοινώσει πως θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Ακόμη από τον Ολυμπιακό δεν έχουν ανακοινωθεί τα φιλικά παιχνίδια που θα παίξει επί αυστριακού εδάφους, ωστόσο ήδη η Νόρτζελαντ έχει κάνει γνωστό πως θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους».

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έγινε γνωστό από τον αντίπαλο των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα η Σλοβάτσκο έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της και στις 8 Ιουλίου έχει κλείσει φιλικό με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Μιλς της Αυστρίας στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο επίσημο σάιτ της η Σλοβάτσκο με τον Ολυμπιακό θα παίξει στις 8 Ιουλίου και στις 12 Ιουλίου έχει κλείσει φιλικό με την Χολστέιν, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα με τη Σάλτσμπουργκ. Η Σλοβάτσκο συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ η προετοιμασία της έχει ήδη ξεκινήσει.

Στην Αυστρία θα βρίσκεται στο Κέσεν, που απέχει κάτι περισσότερο από δύο ώρες από το Μιλς που θα προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα έναρξης και το γήπεδο που θα διεξαχθεί το ματς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα