Ολυμπιακός: Εν αναμονή της απόφασης Νταρντέρ και η εκτίμηση των Ισπανών

Ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ κι αρκετό καιρό είναι ο Σέρτζι Νταρντέρ.

Ο Σέρτζι Νταρντέρ είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού εδώ και πολύ καιρό. Ο Αντόνιο Κορδόν γνωρίζει πολύ καλά τον αρχηγό της Εσπανιόλ και τον θέλει στην ομάδα του Πειραιά. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον οποίο συνεργάστηκε ο Νταρντέρ.

Ο Ολυμπιακός παλεύει τη συγκεκριμένη περίπτωση με διακριτικότητα γνωρίζοντας πως οι δυσκολίες είναι πολύ μεγάλες. Ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Τα ισπανικά Μέσα, ωστόσο ασχολούνται με τον Νταρντέρ, ο οποίος συνεχίζει να κρατάει το στόμα του κλειστό. Μία ομάδα που έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του είναι η Θέλτα, η οποία έχει προσπαθήσει να τον αποκτήσει.

Ο πρώην συμπαίκτης του Νταρντέρ, ο Ντένις Σουάρεθ μίλησε από το Βίγκο για τον καλό του φίλο και το μέλλον του τονίζοντας: «Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά αμφιβάλλω πολύ αν θα φύγει από την Εσπανιόλ. Θα είναι μεγάλη έκπληξη εάν συμβεί αυτό», είπε ο νυν ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ.

Η προετοιμασία της Εσπανιόλ ξεκινάει στις 4 Ιουλίου και θα φανεί μέχρι τότε ποια θα είναι η απόφαση του Σέρτζι Ντραντέρ. Οι Ισπανοί θεωρούν πως μέχρι τότε θα ξέρουν όλοι για την οριστική του απόφαση και που θα συνεχίσει την καριέρα του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα