Προετοιμασία Ολυμπιακού: Τα φιλαράκια Ζινκερνάγκελ - Μπουτούτσι και οι «εξετάσεις»

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Ζούμερ Μπουτούτσι έχουν δημιουργήσει ένα ξεχωριστό παρεάκι και παράλληλα θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στο ρόστερ.

Και οι δύο περνούν κατά κάποιο τρόπο από εξετάσεις στην Αυστρία. Ο μεν Φίλιπ Ζινκερνάγκελ προέρχεται από μία επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Ο δε Ζούμερ Μπουτούτσι που ήρθε στη χώρα μας τον Ιανουάριο, δεν κατάφερε ποτέ να δείξει στο χορτάρι ότι είναι ο εξτρέμ που έκανε τη διαφορά στην Κόνιασπορ.

Προφανώς ο Κοσοβάρος winger δεν είχε προσαρμοστεί πλήρως στα «θέλω» του Ολυμπιακού της περασμένης περιόδου.

Τώρα, τόσο ο ίδιος, όσο και το φιλαράκι του ο Ζινκερνάγκελ, έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ότι μπορεί να τους υπολογίζει στο «ροτέισον» της επόμενης σεζόν.

Δεν έχουν εύκολη αποστολή, ειδικά ο Μπουτούτσι, όμως η παρουσία τους στην Αυστρία σίγουρα αποδεκνύει ότι ο Μαρτίνεθ θέλει να τους δει, να τους περάσει από... κόσκινο και στο τέλος της προετοιμασίας να αποφασίσει αν ταιριάζουν στα πλάνα του ή όχι.

Οι δυο τους λοιπόν έχουν φτιάξει το δικό τους... παρεάκι και είναι συνεχώς μαζί.

Ο Ζινκερνάγκελ από την πλευρά του που ενσωματώθηκε πιο αργά στην προετοιμασία, δύσκολα θα παίξει στο φιλικό με την Σλοβάτσκο το Σάββατο (8/7), έχοντας κάνει έως τότε δύο προπονήσεις όλες κι όλες. Κι αν παίξει, τότε θα μπει για λίγα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Η λογική λέει ότι τον Μπουτούτσι μπορεί να τον δούμε ακόμη και βασικό στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα