Άρης: Φιλική ήττα (0-2) από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Ανέτοιμος έδειξε ο Άρης και γνώρισε την ήττα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι επί Ελληνικού εδάφους από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0

Ανέτοιμος έδειξε ο Άρης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί Ελληνικού εδάφους (και τέταρτο στη φετινή προετοιμασία) και γνώρισε την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-0. Το ματς έγινε στο γήπεδο του Μακεδονικού και οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό, αφού υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Ο τεχνικός Αποστόλης Τερζής προσπαθεί να ...παντρέψει παλιούς και νέους παίκτες και σίγουρα η ομάδα χρειάζεται αρκετή δουλειά.

Η ομάδα της Σόφιας δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ του Στόιτσκοφ που αιφνιδίασε τον Κουέστα. Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ στο 59’ διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ρούσεφ. Στο 81’ ο Εμπακατά έκανε την σέντρα, αλλά ο Παναγίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μενέντεζ από καλή θέση σούταρε άουτ.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο (69’ Φατόρε), Μπράμπετς (46’ Αηδόνης), Φαμπιάνο, Φεράρι (46’ Εμπακατά), Ρουπ (46’ Πάβισιτς), Νταρίντα (46’ Τζούρασεκ), Παναγίδης, Πάλμα (68’ Χριστοδουλόπουλος), Σαβέριο (46’ Μενέντες), Γκρέι (69’ Ντουκουρέ).

ΤΣΣΚΑ 1948: Γκάνεφ (46’ Ναούμοφ), Γκουρίστα, Πετρόφ, Χέλιτον (46’ Τσόκοφ) Οράτσεφ, Τσότσεφ (46’ Πίστσεβιτς), Βούτοφ (46’ Γιόσκοφ), Τσένοφ (63’ Δασκάλοφ), Κιρίλοφ (46’ Πεντρίνιο), Ρούσεφ, Ταλίς (46’ Στόιτσκοφ).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα