Προετοιμασία Ολυμπιακού: Προσέχουν σαν «κόρη οφθαλμού» τον Χουάνγκ

ΜΙΛΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έκανε και το πρωί της Δευτέρας (17/7) θεραπεία λόγω των ενοχλήσεων στην πλάτη.

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ εξακολουθεί να βρίσκεται στα... πιτς. Δεν δείχνει να έχει κάτι σοβαρό, αλλά από το πρωί της Κυριακής (16/7) ο Νοτιοκορεάτης χαφ κάνει ειδικές θεραπείες για να καταπολεμήσει τις ενοχλήσεις στην πλάτη που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Στον Ολυμπιακό τον προσέχουν σαν τα μάτια τους, γιατί πολύ απλά ο στόχος δεν είναι φυσικά να παίξει οπωσδήποτε την Τετάρτη (19/7) με την Σαμπάχ ή σε δέκα μέρες με την Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (26/7).

Ο στόχος είναι να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας στις 10 Αυγούστου που δίνει ο Ολυμπιακός τον πρώτο του επίσημο αγώνα για τη νέα σεζόν με τον ηττημένο του ζευγαριού Σερβέτ - Γκενκ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ως «κολόνα» τον Χουάνγκ στα πλάνα του. Υπήρχαν στιγμές που στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ έπαιζε κάτι σαν «εξαρο-οκτάρι» και όχι «οκταρο-εξάρι». Γυρνούσε περισσότερες φορές πίσω σε σχέση με τον Μπουχαλάκη για να πάρει την πρώτη πάσα από τους στόπερ.

Και επειδή έχει την ικανότητα και την ποιότητα στις μεταβιβάσεις της μπάλας, ο Μαρτίνεθ δεν μπορεί να σκεφτεί ενδεκάδα δίχως τον Χουάνγκ να έχει φανέλα βασικού. Για αυτό το λόγο λοιπόν, τον προσέχουν σαν «κόρη οφθαλμού».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα