ΑΠΟΕΛ – Βόλος 1-1: Ισοπαλία στο ΓΣΠ   

Ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-1) που παίζει Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα.

Απέναντι σε μια ομάδα (ΑΠΟΕΛ) που είναι πιο έτοιμη αφού έχει μπροστά της τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Βόλος έδειξε καλά στοιχεία. Προηγήθηκε με τον Μπαριέντος στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι Κύπριοι ισοφάρισαν στην επανάληψη (1-1).

Στο 8’ μακρινό σουτ του Κοσταντίνοφ απέκρουσε ο Σιαμπάνης ενώ τρία λεπτά με δυνατό σουτ του Μπαριέντος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγινε το 0-1, με τη φάση να ξεκινά από τα αριστερά με τον Φώτη Κίτσου.

Στο 14’ ο ΑΠΟΕΛ είχε ευκαιρία για το 1-1 με κεφαλιά του Τσεπάκ μετά το κόρνερ του Φετφατζίδη αλλά ο Σιαμπάνης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 23’ είχαμε ένα αδύναμο και άστοχο σουτ του Κβιλιτάια.

Για τον ΑΠΟΕΛ το 1-1 έγινε με πανέμορφο γκολ του Μαρκίνιος στο 77ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ με εξαιρετική ντρίμπλα και δυνατό σουτ πέτυχε το 1-1. Στα τελευταία λεπτά είχε δύο φάσεις για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Βόλο που είχε καλή εικόνα.

ΑΠΟΕΛ (Ρ. Σα Πίντο): Μπέλετς, Ντβάλι, Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Κβιλιτάια, Σεμπάκ, Κρέσπο, Σούσιτς, Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Φετφατζίδης (76′ Γαβριήλ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Κοσταντίνοφ (76′ Τομανέ).



Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης (59′ Κόστιτς), Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (76′ Ασλανίδης), Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος (59′ Τσοκάνης), Γκλάβιτς, Ντέλετιτς (66′ Καραγιάννης), Τρουιγιέ (72’ Μεταξάς), Μραζ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα