Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Γκαστόν Ερνάντες της Σαν Λορέντζο

Με τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σαν Λορέντζο, Γκαστόν Ερνάντες συνδέουν τον Ολυμπιακό πληροφορίες από την Αργεντινή. 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της άμυνάς του και ο Αργεντινός Γκαστόν Ερνάντες, φέρεται να έχει έρθει στο προσκήνιο ως μια πιθανή λύση. Ο 25χρονος αμυντικός αποτελεί βασικό κομμάτι στα πλάνα της Σαν Λορέντζο και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και το Copa Sudamericana (30 συμμετοχές με 1 γκολ φέτος).

Ο Ερνάντες, που διαθέτει ισπανικό διαβατήριο, φαίνεται πως ανταποκρίνεται στα κριτήρια που αναζητά ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του. Είναι δεξιοπόδαρος και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή της Σαν Λορέντζο.

Ωστόσο, ο δρόμος για την απόκτησή του δεν φαίνεται να είναι εύκολος, καθώς η Μπόκα Τζούνιορς επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον νεαρό αμυντικό. Ο ανταγωνισμός με την αργεντίνικη ομάδα μπορεί να κάνει τις διαπραγματεύσεις πιο δύσκολες και να αυξήσει το κόστος της μεταγραφής του, που κοστολογείται γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά τις αναφορές που κυκλοφορούν σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκαστόν Ερνάντες, οι εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας τηρούν σιγή ιχθύος αναφορικά με την περίπτωσή του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα